Emanet 491 epizoda

Seher sama sebi priznaje ljubav koju osjeca prema Yamanu i iznenadnom odlukom odlučuje napustiti vilu. Nakon što sazna da je Zuhal iznajmila kuću za nju, Seher užurbano sprema svoje stvari. Yaman je, s druge strane, iznenađen onim što se dogodilo, ali pristaje na sve zbog Seher.

Dakle, hoće li Seher požaliti što je napustila svoj dom?Seherin odlazak iz vile duboko je rastužio Yamana, ali on to mora podnijeti zbog nje. Seherin odlazak iz vile duboko rastužuje ne samo Yamana već i cijelu obitelj. Jusuf je siguran da će mu se tetka vratiti. U međuvremenu, Zuhal odvodi Seher u kuću koju će koristiti za svoje izdajničke planove.

Iako su Seher i Yaman razdvojeni, ne mogu odustati jedno od drugog. Dakle, kakva iznenađenja sada čekaju Seher i Yamana?Yaman je uvijek tu za Seher kada joj je najpotrebniji. Zuhal, s druge strane, sprema još jedan užasan plan da potpuno razdvoji Seher i Yamana.

Iako su Seher i Yaman sada razdvojeni, udaljenost između njih ne sprječava ih da se ponovno ujedine. Yaman ne želi biti sam od Sehera ni na trenutak. Kad Zuhal sazna da su Seher i Yaman ponovno zajedno, poludi od bijesa. Ona će poduzeti nove planove za prekid veze između njih dvoje. Seher i Yaman nisu svjesni opasnosti koja im prijeti…