Home / Serije / Turske serije / Emanet / Emanet 460 epizoda

Emanet 460 epizoda

Ali i Dujgu odlaze na mjesto gdje se Rustem i Volkan skrivali ali tamo nailaze na šok ugledavsi Volkana tamo i pitajuci ga sta radi tamo. Volkan im kaze da je dosao ali da je Rustem uspio pobjeci. Ali ono sto je Volkan uradio je da je prebio Rustema i svezao ga u ormar.

Yaman odvodi Seher u salon vjenčanica kako bi pokusala tako da se prisjeti. Oblaci vjencanicu i strah je izaci takva i kada izađe Yaman joj pokusa prici ali ona tako oštro reaguje da slomi Yamana zbog toga. Kaže mu da je nikada vise tako ne dodirne.

Adalet pokusava jasno dati do znanja Seher koliko je samo Jaman voli.Seher pita Adalet sta da radi da bi bila stara Seher i da se iskupi Yamanu. Onda joj Adalet kaze da ide u kuhinju i da kuha. Čenger joj kaze da ce se sjetiti svega da se ne brine. Yaman ulazi u kuhinju i zatekne Seher kako pravi gurabije.

Volan odlazi u kucu da vidi gdje je Rustem ali on je pobjegao. Seher kaze Yamanu kako je bila drska prema njemu juče i da nije željela da tako ispadne. Yaman joj kaze da niko nikoga ne zeli povrijediti niti bilo sta slicno tome, samo je vazno da se Jusuf ne povrijedi.