Emanet

Emanet 422 epizoda

Dok Canan korak po korak napreduje u svojim podmuklim planovima, Yaman donosi novu odluku koja sve iznenađuje.
Seher, koja svakim danom postaje još slomljenija, očajnički radi sve što Canan kaže. Povrijedi Yamana svojim okrutnim riječima.

Jaman je gleda i ne moze da vjeruje da mu ona, Seher takve rijeci upućuje. Canan koja cuje njihov razgovor, prilazi poslije Seher i aplaudira joj govoreci joj kako je slusa. Seher je tjera iz sobe.Zuhal pita Canan kada ce se rijesiti Seher? Canan joj kaze da je jos malo ostalo.

Seherine riječi prisiljavaju Yamana da donese novu odluku. Dakle, hoće li Yaman ostaviti svoj ponos po strani i prihvatiti da njegova majka bude donor? Srce je grijalo gledati kako se Yaman i Ziya grle u bolnici, kako Yaman uvjerava Ziyu da su oboje živjeli zajedno cijelo vrijeme, a i poslije će oboje živjeti zajedno!

Veza između ova dva brata pokazala nam je njihovu međusobnu ljubav i razumijevanje koje imaju jedno za drugo. Kada je Yaman pitao Ziju, zašto si to učinio? Ziya je rekao Yamanu da sam to učinio da bi ti živio i da mogu učiniti sve za tebe, a bez tebe neću moći disati i neću moći živjeti!