Emanet 294 epizoda

Seher se jako iznenadi kada na stolu ugleda lančić. Tada se Yaman konačno suočava sa Seher. Dakle, kako će Seher reagovati na Yamana? Seher je zaista u šoku kada ugleda Jamana ispred sebe. Pokuša pobjeći na njeno uobicanjno mjesto ali on krene za njom.

Kao što smo i pretpostavljali, Seher počne da galami na njega govoreći mu da li je zelio da ga ona ubije, hoće li se spasiti od njega? Tada joj on odgovara samo da je zvala hitnu, znači da nije željela da umre.

S druge strane, iznenađuje Duyguin oštar odnos prema novom timu. Jamana zabole Seherine riječi da samo osjeća mrznju prema njemu. Fikret priprema plan da se Seher riješi Yamana. Dakle, hoće li Seher moći pobjeći od Yamana?

Jusuf ugleda Jamana i pritrči mu u zagrljaj. Jusuf uzima Jamana za ruku i daje ruku Seher želeći da je između njih i tako odlaze u kucu.Ali i ekipa daju Dujgu buket ruža u znak izvinjenja ali Dujgu ih samo baca.

Jaman saznaje za Fikretov plan i uspava Seher govoreci joj kako je svjestan da ga ne mrzi te da je zelio samo popricati s njom. Sada ce samo zaspati i zadnje sto ce prije sna vidjeti ce biti njegove oči pune ljubavi.