Emanet 287 epizoda

Seher ostavlja Jamana onako na zemlji i odlazi sa Jusufom. Iako Jusuf trazi od njih da pomognu amidzi, Seher ga samo stavlja u auto i odlazi.Jamana pronalazi doktor i uvodi ga u bolnicu te Jaman cim sebi dođe, izlazi da trazi Jusufa i Seher.

Jamanu je jako tesko sto je Jusuf daleko od njega. Jusuf krijući se od Seher nazove Jamana i pita ga kako je.Jusuf objašnjava Jamanu gdje se nalaze ali se ne zna da li ce Jaman uspjeti da ih pronađe.Bora kidnapuje Neslihan i kaze joj zar je mislila da ce se tako lahko spasiti od njega.

Seher saznaje da ih Jaman trazi te bjezi. Bora pokuša nauditi Neslihan, pokuša je silovati. Firat spašava Neslihan od bolesnog Bore i dobro ga premlati. Neslihan zagrli Firata i izvinjava mu se govoreći mu da mu nije vjerovala a on joj kaže da joj neće moći više nauditi.

Jaman pronalazi Jusufa i Seher ali Seher krije Jusufa i odlazi se suočiti sa Jamanom. Jaman joj kaze ukoliko mu oni odu, on je gotov i daje joj pištolj da ga ubije ili da ostanu s njim. Seher se prisjeti sestrinih riječi i upuca Jamana i odlazi sa Jusufom. (Kraj sezone)