Emanet

Emanet 278 epizoda

Nakon sto je Firat upucao Selima, Jaman govori Seher da joj ostavlja Jusufa u emanet. Seher ga gleda uplašeno i kaze mu da ce ici u bolnicu i da ce i sa njim sve biti u redu i da ih neće ostaviti. Nakon toga Jaman pada na tlo. Seher olače i govori mu da ih ne moze ostaviti.

Bora zove Neslihan a ona mu kaze da je među njima gotovo i da je ne zove vise. Bora joj kaze da je njegovi roditelji žele upoznati a Neslihan mu kaze da joj nije do šale. Bora je pita zašto tako kaže?

Neslihan: Kidnapovali su Jusufa. Gospodin Yaman i Seher izašli su da ga traže. Od tada se nismo čuli za njih. Bora joj kaze da ako moze pomoći tu je. Bora joj kaze da je razgovarao sa svojom porodicom. Rekao sam im i koliko te volim. Žele da upoznaju tebe i tvoju tetku što je prije moguće.

Neslihan: Onda ti ozbiljno misliš na brak. Bora: Da, ali šta je sa tvojom tetkom? Mozes li ti nju nagovoriti?Jaman se budi a Seher se zahvaljuje Bogu.Ikbal se i dalje raduje jer nema vijesti u vezi Seher, Jamana i Jusufa te daje Ziji tablete.

Nedim dolazi i javlja Adalet i Cengeru da su nasli njih troje i da su svi dobro hvala Bogu. Zija se jako obraduje dok je za Ikbal krivo sto to čuje.Detektiv javlja Nedimu da je Ikbal ipak sve isplanirala i da je za sve kriva te da su sumnje Jamana bile istinite.Zuhal je pobjegla iz zatvora.

Zuhal dolazi do Ikbal u kucu i dok su se prepirale, Zuhal gurne Ikbal i pada sa stubista na prizemlje. Zuhal je izbezumljena.