Emanet

Emanet 275 epizoda

Jusuf čuje buku u sobi i moli Selima da pusti Seher na miru. Seher mu obećava da je sve u redu.Selim pokusava opet da zadrzi Seher. Yaman govori Camgözu: Ti odluci, ili ćeš mi reći gdje je taj ološ Selim, ili ćeš se oprostiti od 50 miliona.

Da li me čuješ? Camgöz: U redu. Pobijedio si, Kirimli. Donesi moje oružje. Daću ti Selima svojim rukama. Kara se zahvaljuje Ibrahimu jer su dosli u trag Selimu zahvaljujuci njegovoj ideji. Ibo joj kaze da moraju proslaviti ako nadju dijete.

Seher govori Selimu kako se promijenio tako, uvijek je bio dobar prijatelj, osoba koja je bila uz nju uvijek.Seher mu kaze da jos nije kasno, da moze biti stari Selim, samo da je odveže i da ne nanese štetu njoj i Jusufu. Ona nista protiv njega neće podnijeti.

Jaman donosi oruzje Camgozu i on mu zauzvrat salje Selimovu lokaciju.Ikbal istresa Zijine lijekove i nesto mijesa. Jaman dolazi do Selimove lokacije ali Selim mu je napravio klopku u kojoj se Jaman povrijedi i takvog ga dovodi kod Seher te uperi pistolj u njega. Seher ga moli da ga ne ubije.