Sunday, October 24, 2021
HomeTurske serijeEmanetEmanet 235 epizoda

Emanet 235 epizoda

Seher razgovara sa Cengerom i kaze kako se osjeca beskorisno, pomogla bi Jamanu i Ikbal a ne moze. Cenger joj kaze kako ponekad postoji bitnija stvar od pomoci a to je biti uz nekog u teskim trenucima. Sada je ona potrebna Jamanu i treba biti pored njega. Ti si njegova luka u koju se može sakriti.

Zija se uplasio kaze da ne moze zivjeti bez Ikbal.Jaman mu obecava da ce dovesti Ikbal i da se ne brine. Uvijek su bili tu jedni za druge, i ovaj put će. Seher je bez Jamanovog znanja pozvala Firata da im pomogne pronaći Ikbal.Firat ukljucuje sistem za praćenje i sprovode plan da bi pronasli Ikbal. Dolaze do skladišta za koje sumnjaju da se Ikbal nalazi u njemu. Jaman ne zeli cekati Firata i ulazi u skladiset kako bi provjerio da li je Ikbal unutra.Bora zove Neslihan i tarzi od nje da se vide veceras.

Jaman je provjerio skladiste. Ikbal je sa jos jednom zenom u skladistu koju su takodjer zakljucali. Seher plače jer se uplasila da se nesto desilo Jamanu. Ali Jaman je zagrli i kaze da je sve u redu. Zuhal cuje Melahatin razgovor da imaju plan ubistva izmedju Ikbal i Jamana.

Previous articleEmanet 234 epizoda
Next articleRanjeno srce 15 epizoda
SLIČNE OBJAVE

Najnovije objave

Recent Comments