Monday, October 25, 2021
HomeTurske serijeEmanetEmanet 223 epizoda

Emanet 223 epizoda

Neslihan se ponovo dopisuje sa Borom i zeli se naci s njim. Seher kaze Cengeru da je sve saznala i da je bijesna zbog toga, naročito jer su svi znali osim nje za to. Kaze kako joj je ponos povrijeđen. Jaman ulazi u kuhinju i kaze joj da zna da je povrijeđena ali da moraju razgovarati.

Seher pristaje. Seher: Ali ovaj put ne ti. Ja ću pričati. Kažeš da moramo razgovarati. Jer ti uvijek odlučuješ kada bismo trebali razgovarati. Danima sam se mučio da razgovaram s tobom. Ali niste ni slušali. Nije te ni zanimalo objašnjenje. Zato što si me već osudio.

Sada želite da objasnite? Šta objasniti? Kako ste vjerovali u taj dosije i pokušali ste držati Yusufa podalje od mene? Hoćete li mi reći kako ste me ponižavali, vrijeđali i zaključali u sobu, jer sam to zaslužila? Hoćeš li mi reći kako si slomio moju čast, jer je bilo lakše vjerovati u tu laž? Znam sve ovo. Nemamo više šta da pričamo. Imali ste vremena da sve objasnite. Ali prošlo je. Šta god da kažete, samo će me podsjetiti na ono što niste rekli kad ste mogli. Ako niste mogli pravilno odabrati vrijeme za razgovor … barem mudro odaberite vrijeme za šutnju.

Previous articleEmanet 222 epizoda
Next articleEmanet 224 epizoda
SLIČNE OBJAVE

Najnovije objave

Recent Comments