Monday, October 25, 2021
HomeTurske serijeEmanetEmanet 220 epizoda

Emanet 220 epizoda

Zija odlazi za Ikbal u sobu da joj da lijek jer joj je muka. Zija kaze Ikbal da zna da je takva zbog Zuhal. Zija: Ti si joj sestra. Ali ne razmišljaj više o tome. Zuhal će opet biti bolja. Skupiće misli. Izdržaće kaznu. Njeno srce će ponovo postati čisto. Vratit će se ponovo. I naš mir također.

Ikbal: U pravu si Ziya. Ona je moja sestra. A Zuhal se ne zna snaći spavati na hladnim mjestima. Ziya: kada posjetite Zuhal, donijet ćete joj toplu odjeću. Tamo joj neće biti hladno. Ti si joj sestra.Firat i Seher pricaju o knjizi koju su citali kao mali.

Jusuf pita Seher da li je bolje? Da li se oporavio a Seher mu kaze da jeste bolje još malo i ozdravit ce skroz. Jaman tada komentarise da mogu sada vise putovati kada mu je bolje. Seher: Želiš li da opet padnem s visoke visine? Puštaš me da vjerujem u sve, a onda me opet želiš gurnuti Jaman? Budite jasni ako imate ovakav plan. Nemoj biti dobar prema meni i poslije ovako. Ako ponovo padnem … ne mogu ponovo ustati.

Yaman: istina … sve je istina. Nikada te više neću povrijediti. Pokušavam popraviti ono što sam uništio. O ostalom ne razmišljaj. Budi dobro. Uvijek budi dobro. To samo zelim.

Previous articleEmanet 219 epizoda
Next articleEmanet 221 epizoda
SLIČNE OBJAVE

Najnovije objave

Recent Comments