Home / Serije / Turske serije / Emanet / Emanet 177 epizoda

Emanet 177 epizoda

Seher je jako sretna zbog sređenog života sa Jamanom. Sprema se za večeru dok on pravi romantičnu večeru uz svijeće. Kada je ugleda tako sređenu ostaje bez riječi. Firat ponovo ne može da prestane misliti o Nelihan.

Ibo pita Firata ima li vijesti o Kari.Seher se otvori prema Jamanu i kaze mu da je davno izgubila porodicu ali da se danas osjeća ponovo da ima novu porodicu i osobu na koju se može osloniti a to je on.

Njihovu večeru prekida Zuhal koja dolazi njima na vrata donoseći dosije.Zuhal mu ostavlja dosije i kaze ako njoj ne vjeruje neka pogleda sam dosije i odlazi. Jaman otvara dosije i u njemu vidi slike Selima i Seher dok se drze za ruke, grle i slicno.

Pored toga nalazi i pismo u kojem Seher jasno daje do znanja sta zeli. Pored svega se nalazi i audio zapis, razgvor izmedju nje i Selima. Kad sve završi, za mene će početi novi život sa Selimom. Ali ovaj put ćemo imati i bogatstvo Kirimlija. Uzećemo im sve.

Seher: Selime, volim te.
Selim: I ja tebe volim. Ne zadugo, Seher. Ostaje nam samo još jedan korak da budemo zajedno.
Seher: Kako će proći ovo vrijeme? Kako ću izdržati bez tebe? Nedostaješ mi čak i ako te ne vidim ni minut.

Selim: Šta smo sebi obećali? Za budućnost nam je potreban novac. ” To je bio razgovor između Selima i Seher koji je Jaman čuo. Jaman je bijesan nakon svega sto je vidio i čuo. Šta će se sada desiti?