Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 88 epizoda

Bento govori Bernardu da je preispitao cijeli svoj život, svoje pogreške, oživio sjećanja skrivena u svome umu i konačno uspio napraviti promjene, a jedna od njih je ta da prihvati Bernarda kao svog brata. Emilia ispriča Liviji zašto ne podnosi Vitoriju i zašto ima potrebu za osvetom. Emilia kaže Albertu da se želi vratiti u Rio kako bi spriječila Livijino zbližavanje s Vitorijom, ali Alberto želi ostati u Bela Rosi kako bi susreo Vitoriju.

Bento predaje Rosi ključ od njezina stana i zahvaljuje joj na gostoprimstvu. Objašnjava joj da je počeo mijenjati svoj život. Rosa i Alice ponosne su na njega. Afonso jako pati zbog Anitine odluke da sama odgaja dijete. Dorotéia odluči napraviti DNK pretragu s Livijinim i Melissinim uzorkom u Bela Rosi. Alberto želi da se Pedro bori za Livijinu ljubav. Emilia neljubazno primi Bernarda u svoj dom, a zatim ga otpravi. Njemu ništa nije jasno.

Afonso ode potražiti utjehu kod Berenice, a ona mu izjavi ljubav. Zaljubljena je u njega od rane mladosti. Emilia se ispriča Bernardu zbog svoga ponašanja. Bernardo pita Emiliju je li znala za postojanje trećega nasljednika kad je kupovala Venturinu imovinu. Felipe kaže Liviji da priprema kuću za njih. Bento i Bernardo odlaze u laboratorij napraviti DNK pretragu kako bi ustanovili jesu li braća.

Slijedeći Emilijine naredbe, Luis odbije platiti Felipeu dug. Livia ispituje Vitoriju o njezinoj kćeri, a ona kaže da je njezina kći umrla kao dijete od upale pluća i preuzima svu krivnju za tu smrt. Vitoria pokazuje Liviji sliku svoje kćeri, a Livia osjeti koliko Vitoria pati zbog izgubljene kćeri. Roberto se razočara kad sazna da Anita s njime želi imati dijete, ali potpomognutom oplodnjom.