Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 82 epizoda

Salomé flerta s Massimom. Queiroz obavještava zaposlenike da se rastaje od Geme i da će sam voditi turističku agenciju. Felipe i Lívia provode prvu noć u kolibi. Michele očijuka s Pedrom nakon što ju je Roberto ostavio. Berenice prizna Robertu da je zaljubljena u Afonsa. Massimo je iznenađen Bentovom prisutnošću u Rosinoj kući. Lívia kaže Emiliji da je zaljubljena u Felipea. Massimo se svađa s Rosom jer je primila Benta.

Alice, Bianca i Felícia slave jer njihov plan protiv Rosine i Massimove veze uspijeva. Bernardo kaže Emiliji da Vitoria više ne radi u Rosinoj gostionici. Alex ima noćne more, a Melissa se iznervira. Alex odlazi spavati s ocem u podrum. Bernardo komentira Emiliji da mu Vitoria pomaže u potrazi za njegovim podrijetlom, a Emilia se naljuti. Queiroz dolazi po svoju odjeću k Gemi.

Pedro moli Anitu za pomoć kako bi ponovno pridobio Líviju, ali mlada žena isključuje tu mogućnost. Anita najavljuje da će nekoliko puta na tjedan pjevati u gostionici na Rosin poziv. Anita je ganuta Afonsovom izjavom da je voli. Gema objašnjava Chicu da se rastaje od Queiroza. Felipe kaže Melissi da će odvesti Alexa na dogovoreni sastanak s Berenice. Vitoria je žalosna na misi povodom godišnjice kćerine smrti, a tješe je Bento i Zilda.