Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 100 epizoda

Felipe je očajan zbog Alexova nestanka. Melissa se kune da ne zna gdje joj je sin. I Zilda očajava. Pedro pošalje Melissi svoju fotografiju s Alexom i Felipe krene za njima. Anita izjavi Afonsu ljubav. Emilia objašnjava Liviji da joj treba vremena da upozna oca i kaže da će vratiti vinariju Vitoriji. Alberto se želi ispričati Emiliji.

Vitoria nalazi Alberta na rubu stuba i pokušava mu pomoći. Emilia zove oca, a Vitoria objašnjava bivšem mužu da ga njegova kći voli i da mu je oprostila, obeća da će se brinuti za kćer i unuku. Melissa razmišlja o Pedrovim riječima. Felipe vodi Liviju do vodopada i prilazi im Pedro s pištoljem. Osjećajući se poniženim, Pedro prijeti da će ubiti Liviju i Felipea. Kao u prošlosti, Melissa pokuša spriječiti Pedra.

Ariel pomaže Melissi, dajući joj izuzetnu snagu. Dorotéia obeća pomoći Melissi koja pati zbog duhova iz prošlosti. Felipeov pjenušac postiže veliki uspjeh. Anita i Afonso, Massimo i Salome se vjenčaju…
Gospodin i Ariel daju savjet za nova vremena. Opraštaju se i upozoravaju da ako trebate anđele, samo ih pozovite. I ostavljaju poruku baš kao na početku serije: Za sve postoji vrijeme. Vrijeme za sadnju, vrijeme za žetvu, vrijeme za susrete, za oprost, vrijeme za bezvremenu ljubav.