Čiča Gliša

Čiča Gliša 23 epizoda

Peri mora da se izbori sa još jednom krizom pre nego što prebrodi šok saznanja da je Tamer zatvorio Bülenta i İpeka. Bijesna vijestima koje je dobila od Damle, Tamer je odlučan da pročita ono što ona zna uprkos Perinim naporima.

Kada Peri shvati da Tamer ne može izaći na kraj sa ovom situacijom, ona pronalazi rješenje tražeći pomoć od nekog drugog. U međuvremenu, Aysel je sigurna da se Bülentu nešto dogodilo. Svako ko zatrazi pomoć ima suprotan efekat.

Konačno, ona pomaže Aysel da pronađe osobu koju je najmanje očekivala, Bülenta. Peri, s druge strane, pokušava nagovoriti Tamera da pusti Bülenta i İpeka, ali ne uspijeva. Konačno, donosi odluku i poduzima akciju nesvjesnu Tamera.

Međutim, nije svjesna da će ovaj potez dovesti do zamračenja njenog vlastitog života kada ispred sebe ugleda muskarca bez svijesti i Tamera kojem se pravda da ona nije to napravila. Odlaze u bolnicu skupa te čekaju ishod.

Ova serija prikazuje psihijatrijske slučajeve iz stvarnog života u određenoj mjeri složene čiji su pacijenti Tamer i Meryem, dok se Peri pridružuje usput, ali s definiranom bolešću koja je bipolarna i koja se može liječiti lijekovima.

Nadam se da Peri napušta Tamera. Čovjek koji ju je razbolio i zatvorio, i njenu mentalno bolesnu porodicu. Neka se ti manijaci udave u sopstvenoj prljavštini i ludilu.

Peri je bila dobra prema njima od početka, mnoge je ispravila, natjerala ih da vide istinu, ali njena vlastita psihologija je bila uništena.