Home / Vijesti iz svijeta filma i showbiza / Nova sezona Zvezda Granda večeras u 20 sati na OBN-u

Nova sezona Zvezda Granda večeras u 20 sati na OBN-u

Bliži se i emitiranje prve emisije 12. sezone “Zvezde Granda”. U subotu u 20 sati predstavit će se novi kandidati koji pretendiraju biti nova Zvezda Granda. Bez previše izmjena gledatelji će uživati u provjerenom show programu uz nezaboravni žiri.

Kada je u pitanju najgledaniji show na Balklanu, velikih promjena neće biti. Međutim, kandidate očekuje mala izmjena, jer će tijekom nastupa nositi mjerač pulsa. U prvom krugu kandidati pjevaju po dvije pjesme i nalaze se iza zida na sceni. Članovi žirija ne znaju ni ime ni prezime kandidata, znaju samo je li djevojka ili dečko. Oni će ocjenjivati samo po dojmu o tome kako natjecatelj pjeva. U trenutku kada član žirija glasuje za kandidata zid se spušta. Kada svih sedam članova žirija glasuju pozitivno kandidat izravno ide u naredni krug. Ako to nije slučaj, onda mu preostaje baraž na kraju emisije. Članovi žirija mogu promijeniti svoje mišljenje tijekom druge pjesme.

Žiri koji bira novu Zvezdu granda nije se promijenio. Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta i Viki Miljković ocjenjivat će kandidate zajedno sa tajanstvenom osobom i produkcijskim žirijem. Na voditeljsku se poziciju, uz standardnog Voju Nedeljkovića, vratila Sanja Kužet.

error: Zabranjeno kopiranje !!