Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 14 epizoda

Sada svaki put kada Orhun pogleda Hira obučenog kakav je sada, oči su mu širom otvorene i čini se da je zapanjen. Orhun baca čašu iz Hirinih ruku kao podsjetnik da je ona sada njegova žena, a ne sluga. Počinje cijeniti i štititi svoju ženu.

Orhunove oči su zaista zaluđene Hirom jer je tako lijepa i ljubazna. Svaki put kada svojom ljepotom udari na Orhuna, on stane, on je već počeo osjećati nešto prema Hiri. Vidi se gest na njegovom licu, ali onda se on sjeti šta se dogodilo sa njegovom sestrom i odmah promijeni gest.

Bravo Merjem, pokaži parazitu da ga se više ne plašiš, pokaži mu gdje mu je mjesto. Kenan će ionako pomoći i uvijek će biti tu, nikada više neće ostaviti svoje žene. Orhun će se vjerovatno uvijek diviti svojoj Hiri. Izgledala je predivno u ovim haljinama, ali moram reći da je u ovoj crvenoj haljini izgledala senzacionalno.

Vidjelo se da je Orhun uživao grleći Hiru, ovaj gest u svom nastupu, kao da želi reći “da, ovo je moja Hira”. Nažalost, ledena grofica mora dostojanstveno progutati poraz, iako vidite da joj to ide jako teško.
Prethodnu epizodu serije Zarobljeništvo pogledajte OVDJE.