Home / Serije / Turske serije / Recept za ljubav / Recept za ljubav 5 epizoda

Recept za ljubav 5 epizoda

Nakon događaja na zarukama, svugdje se mijenja ravnoteža. Firat i Naz odvaguju svoju ljubav jedno prema drugom. Rasplamsava se Firatova želja da pobjedi Tajlana i razotkrije njegovo pravo lice. Firat nema namjeru da stane. Da bi pobjedili Tajlana, cijeli tim pravi plan.

Tajlan traži način da potpuno ukloni Firata iz njihovih života. Atila stupa u akciju. Njegovi potezi će uzrokovati nove događaje i cijela situacija će se zagrijati još više. Sultan se osjeća krivom zbog Firatovog duga zbog čevapdžinice.

Dok na svoj način pokušava da olakša Firatov teret, dolaze vijesti kad je najmanje očekivala. Ona nije svjesna da će je to odvesti na potpuno drugačiji put. Naz organizira fotografiranje za novine u kuhinji restorana, što će se neočekivano pretvoriti u senzaciju.

Firat i Naz će zajedno sudjelovati u tv programu. Firat pronalazi priliku da nasamo razgovara sa Naz i želi čuti njenu odluku u vezi Tajlana. Ali, Firat nije svjestan da mu Tajlan sprema veliko iznenađenje. Firatova sudbina zavisi od Tajlanovih riječi. Da li će Firat prihvatiti Tajlanovu pobjedu?