Home / Serije / Turske serije / Recept za ljubav / Recept za ljubav 3 epizoda

Recept za ljubav 3 epizoda

Naz prihvata Tajlanovu bračnu ponudu i time otežava Firatov posao. Iako izgleda kao da je Tajlan pobijedio u ovoj borbi, proganja ga činjenica da Firat nastavlja sa poslom u restoranu. Čak ni sa svojim zadnjim velikim potezom nije uspio da u potpunosti elimira Firata iz njihovih života.

Prihvatanje bračne ponude zateže odnose između Firata i Naz. Firat ne može da prihvati da je Naz pristala da se uda za Tajlana. Sa druge strane, Firat pokušava da ponovo otvori čevapdžinicu, usprkos svim problemima. Firat opet radi po svom i izbija svađa između njega i Naz.

Usprkos svemu što se očekuje iza toga, događaji se razvijaju drugačije, i Naz i Firat sami ulaze u avanturu. Tu će imati priliku da se bolje upoznaju. Sultan je nervozna i neočekivano radi po svom. Tajlan želi da svadba bude što prije, da bi učvrstio svoju reputaciju.

Porodica organizuje večeru. Ali, Tajlanovi i Nazini planovi su različiti. Tajlan dolazi u restoran ne znajući da ga tu čeka veliko iznenađenje. Da li je Firat uspioo u svojim namjerama?