Monday, October 25, 2021
HomeTurske serijeRanjeno srceRanjeno srce 16 epizoda

Ranjeno srce 16 epizoda

Ferit i Ajše doživljavaju saobraćajnu nesreću koja ih ovaj put sjedini u pravom smislu. Ajšin strah da postoji šansa da izgubi Ferita je dovede do razmišljanja. Njihov zagrljaj ih zaista jako poveže ovaj put. Hande je na ivici smrti stajući na cestu ispred kamiona.

Azade je toliko uplašena da se ne sazna sve. Hande oblači vjenčanicu i prilazi Feritu. Da li je moguće da će Ferit ostaviti Hande obučenu obzirom da joj govori kako je zbog traume koju je doživjela, zaboravila sve, ali on nije? Nadam se da će Ferit uprkos tome što je potpisao papire, nastavit se boriti za svoj brak i da će otkriti i laž svoje majke o videu te da je upravo ona prenijela papire za razvod sa Ayse.

Nadamo se da će Ferit otkriti i Handeinu lažnu amneziju i da će naša draga Azade jednom saznati da je Hande prevarila svog sina s Yamanom. Ajše i Ferit, koji su preživjeli nesreću, zbližavaju se zbog šoka koji su doživjeli, ali ovaj događaj ne utiče na njihove planove za razvod. Hande nastavlja da laže o gubitku pamćenja kako bi povratila Ferita. Ona doživljava novi šok kada sazna da nikada ne može postati majka.

Zumrut, koja ne želi da bude oružje u kćerkinim igrama, bori se da izvuče svoju kćerku iz močvare u koju je pala. Saznavši da mu je Adnan pravi otac, Jaman, koji se zarekao da će uništiti Sandžakzade, sarađuje sa Bahtajrom i Huserina u svoju igru uključuje.

Sadet u Jamanovoj igri nasreće, i ona pokušava da se približi Adnanu. Ova situacija ne prolazi nezapaženo od strane Azade, a led između Adnana i Azade se ne topi. S druge strane, Ajše i Ferit, koji jure za ubicom koji je priznao da je ubio Baju, vraćaju se svom partnerstvu kakvo je bilo ranije. Ajše odlazi kod doktora da otkrije uzrok uzastopnih nesvjestica, a vijesti će biti šokantne.

SLIČNE OBJAVE

Najnovije objave

Recent Comments