Presuda

Presuda 62 epizoda

Ilgazova potraga uskoro će se završiti na tački koja će uništiti njegov život; Njegova sudbina je na kraju cijevi pištolja koju drži Turgut Ali, kojeg vidi kao čuvara pravde. Prije nego što ga upucaju meci, što će biti najveća izdaja koju je ikada vidio u svom životu, mora saznati potpuno druge činjenice o Turgutu Aliju.

Čim Ceylin čuje da je Parla nestala, odmah kreće u akciju. Međutim, kraj ovog puta vezan je za takvo mjesto da se Eren i Ceylin bore u bolnoj tami. Ceylin, koja je od Erena primila gorku vijest o Ilgazu, zamalo umire. Ali istovremeno je optužena za nešto što nije uradio, uz tajnu koju je trebalo da čuva.

Ilgazove vijesti uništavaju sve; Međutim, Metinov i Çınarov bol od bilo koga drugog vuče ih na potpuno drugačiji test, Yekta čini neočekivani potez i uključuje se u istragu ubistva, dok Ömerovi planovi, koji su korak ispred svih, uspješno napreduju.Ilgaz je mrtav.

Dok pokušava da se izbori sa bolom Ceylin zbog Ilgaza, ona je utrnula kao list koji leti u praznini i sprema se da se otrgne životu. Međutim, informacija koja će joj dati snagu da se bori da pronađe istinu doći će do nje neočekivano i natjerat će je da se u određenoj mjeri zadrži za život.