Presuda

Presuda 85 epizoda

Džejlin nalijeće na vlastitu prošlost na putu da pronađe i spasi Čınara. S druge strane, Ilgaz takođe traži Čınara, koji ga je uništio svojom neočekivanom izdajom.
Gorka istina koja spaja Džejlin i Ilgaza na kraju njihova putovanja biće dovoljna da potrese cijelu porodicu. Sva neodgovorena pitanja koja su počela ubistvom Kadira i Mustafe slivaju se na “udrugu”.

Datoteke i proces istraživanja koje Ilgaz i Idžlal posmatraju odvojeno moraju se kombinovati. Ali na kraju dana, dolazak Džejlin i Yekte iz udruge otvoriće potpuno novu misteriju zbog koje će oba dosjea biti zaboravljena.Yektin neočekivani potez da spriječi otkrivanje svoje veze s udrugom natjeraće Idžlal da skrene svu svoju pozornost i neprijateljstvo prema njemu. Štaviše, Yekta sada ima poznatog saveznika iz prošlosti.

Vrijeme je da Džejlin i Ilgaz olabave neke porodične veze jer zajedno podnose sve vrste boli svojih najbližih. S druge strane, došlo je vrijeme da se oni i cijela porodica ponovno okupe na Merdžanin prvi rođendan. Ipak, taj dan kada su svi sretni, nekima najavljuje početak najnesretnijih dana.