Home / Serije / Turske serije / Presuda / Presuda 37 epizoda

Presuda 37 epizoda

Prije nego što je Ilgaz uspio preboljeti šok poruke koju je pronašao, našao se oči u oči s Ceylin. Za Ceylin, za koju ni pod kojim uvjetima ne želi da bude uključena u dosje, mora donijeti tešku odluku koja će promijeniti i njezine odnose i tijek slučaja.

Ova odluka također stavlja Ilgaza i Parsa jedno protiv drugoga… Tim, koji je stegnut oko gubitka Neve, pronaći će ljutog i pohlepnog Parsa kakvog dosad nisu navikli vidjeti. Takozvane nepokolebljive ravnoteže unutar tima počinju prolaziti velike testove, uključujući rastući odnos između Derye i Parsa.

Zvona opasnosti sada zvone za Yektu, koja je u stisku velike bijede. Baca svoje posljednje metke kako bi se ponovno stvorio… Ali toliko pomiče svoje granice da ponovno pred sobom nalazi Ceylin. Svi, a posebno Ilgaz i Ceylin, daju sve od sebe da otkriju istinu, odnosno tko je ubojica, posebno za Parsa. Ali ono što ne mogu predvidjeti jest da su ova tri ubojstva vezana uz neočekivane čvorove i mogućnosti.

Šok usljeđuje kada se Cejlin iskrade i odlazi u zgradu sama te ne shvata opasnosti koja je vreba. Ilgaz s druge strane krivi Parsa koji je dozvolio da ona ode tako lahko te saznaju da se Cejlin nalazi u liftu i tacno odlazi opasnosti na vrata.