Home / Serije / Turske serije / Preljubnik / Preljubnik 60 epizoda

Preljubnik 60 epizoda

Dok je Volkan iza rešetaka i sav očajan, Derin ludi i odlazi na liticu sa koje namjerava skočiti kako bi bila pored Volkana kojeg zamišlja negdje u daljini. U tom trenu dolazi Asja koja pokušava zaustaviti Derin da napravi još jedan korak koji će je odvesti u smrt.

Volkan gleda kako će i na koji način reći Asji da mora izaći iz zatvora. Volkanovo oslobađanje bit će moguće samo uz Derinovo svjedočenje. Međutim, upravo u ovom trenutku Derin se preselila u drugu dimenziju. Asya odlazi Volkanu objasniti istinu.

Dok je Asja dosla u posjetu Volkanu koji je očajnički moli za pomoć, primorana mu reći vijest ali ne zna na koji način. Dok su događaji iznova mijenjali sve ravnoteže, svatko je svojim rukama polagao kamenje na svoju stranu. Bliži se kraj rata, zbog kojeg su Asya, Volkan i Derin platili veliku cijenu.

Svi su na raskrižju u ovoj borbi, nekad za ljubav, nekad za djecu, nekad za miran dah.Volkan koji dolazi i ugleda da drugi muskarac drzi njegovu kcerku u narucju poludi.Onur ponudi Derin da je zeli zaprositi. Volkan ostaje sam. Nakon nekog vremena umire. Asja odlazi van zemlje. Nakon 20 godina brat i sestra dolaze na Volkanov mezar i govore da su mu oprostili.Kraj serije