Preljubnik 55 epizoda

Volkanov nestanak poslije Derininog priznanja zabrinjava sve. Derin na sve načine pokušava da kontaktira Volkana, pa čak i odlazi Asji. On pokušava sve da razumije i odlazi kod Derje, na koju je počeo da sumnja. Asja je odlučna da ubijedi Volkana da je u pravu, preduzima veoma ozbiljan korak.

Ali neko će biti svjedok ovog događaja i opet će se promijeniti pravila igre. Ko je osoba koja je vidjela Asju i Volkana zajedno?Dok Volkan dolazi kod Bahar da joj se pojada zbog cijele situacije sa Asjom i Derin, Bahar ne zna sta da mu kaze. Volkan na kraju počinje plakati.

Volkan misli da ih Asya izigrava nakon Derininih riječi. Ono što je Asya učinila radi osvete ostavlja Volkana u velikom očaju i tuzi!Čak i ako Asya oprosti ovom čovjeku, Volkan će i dalje trčati za Derin.Volkan se nalazi sa Derin i skupa piju vino.

Hoce li se to opet udruziti protiv Asije?Asije razbacuje sve po kuci praveci nered kako bi rekla da je neko provalio u kuci. Dovodi Volkana u takvu situaciju da joj se priblizi i da je poljubi moleći je za oprost ali ona mu kaze da ne moze nista dok se ne razvede od Derin. Asije ide od ruke njen plan.