Pokucaj na moja vrata epizoda 32

Eda pronalazi papir sa srcima i odlazi Serkana pitati za objašnjenje šta je to. Serkan priča na telefon pa je ignoriše. Eda tada odlazi do Deniza i grli ga a Serkan ih gleda govoreći da se oni zaista vole. Nakon sto je Eda rekla datum svadbe, Serkan poludi. Eda odlazi do Serkana i pita ga da li mu se to ne sviđa kada se ljudi zaljubljuju jedni u druge. Serkan vidi da gubi Edu pa poduzima neke mjere.

Pozove Edu u kancelariju a ona mu kaže da ako je toliko hitno neka on dođe. Jednostavno ga ignoriše. Serkan odlazi do Ede i pita je kako može za bilo koga drugog da se uda ako kaže da je njihova ljubav bila toliko jaka i iskrena? Edin odgovor je da je to zbog ljubavi koju su tek tako ugasili za samo jedan dan. I zbog toga nije željela da izgubi još jedan dan.Tada Edi ispadaju papiri i oboje se sagnu da uzmu papire pa se zamalo ne poljube a sve to vidi Selin.

Eda prihvata Denizovu igru i mijenja datum vjenčanja. Serkan, iako se ne sjeća ničega, zabrinut je zbog Edine odluke. Počinje da pokazuje ljubomoru. Selin, koja ne želi da opet izgubi Serkana, udružuje se sa Denizom. Pokušat će ujediniti snage u svoju korist.