Monday, March 1, 2021
Home Turske serije Pokucaj na moja vrata Pokucaj na moja vrata epizoda 27

Pokucaj na moja vrata epizoda 27

- Advertisement -

Serkan je istovremeno iznenađen i sretan zbog Edinog bračnog prijedloga. Iako je njegov odgovor “Da”, još uvijek ima stvari koje mora učiniti. Odluku o braku, Edini i Serkanovi prijatelji dočekuju sa oduševljenjem.
S druge strane Ajdan i Ajfer su skeptične prema ovoj odluci. Dok Eda i Serkan razmišljaju kako da njih dvije ubijede, Melo se pojavljuje sa prijedlogom.

- Advertisement -

Gospođu Semihu još jednom iznenađuje Edina hrabrost. Ali ona ima druge planove za svoju unuku koja je uprkos njenim prijetnjama donijela ovu odluku. Eda i Serkan odmah počinju pripreme za brak. Ceremonija prošnje i noć kane bit će izazovni proces za svih njih. Vrijeme ističe za one koji ne žele da se njih dvoje ujedine. Semiha pristaje na njihov brak ali ima ipak jedan uslov.

- Advertisement -

Serkan i Eda govore da su donijeli jednu odluku i ta odluka je da se njih dvoje vjenčaju. Pitanje sviju jeste kada? Serkan govori odmah, odmah počinju sa pripremama i večeras dolaze da isprose Edu. Eda se iznenadi. U obje porodice vlada prelijepa atmosfera, svi su jako sretni i uzbuđeni. Serkan sa majkom dolazi da isprosi Edu. Eda je sve pripremila i Ajfer je isprosi.

Eda i Serkan napokon stavljaju prstenje na ruke. Ali Edina nana ipak ima i dalje neke svoje uslove i spletke zajedno sa Baldžom. Baldža smatra njen pan idealnim. Eda po običajima ima noć kane. Napokon sve završava i dolazi na red i njihov poljubac koji svima ostavlja lijep utisak. Serkan govori Edi da je ovo sve san, kako je ona tu došla? Eda mu kaže da nije san, da su zaista tu i da se neće više razdvajati. Nakon toga slijedi poljubac…

Eda pristaje na brak sa Serkanom. Edina baka govori Baldzi da neće odustati, da ona ima planove za Edu i Serkana i pored toga što se uzimaju. Ajfer govori Edinoj baki da joj ne preporučuje da ide toliko daleko. Eda se onesvijesti. Zbog čega? Da nije trudna?

- Advertisement -

Najnovije objave