Monday, March 1, 2021
Home Turske serije Pokucaj na moja vrata Pokucaj na moja vrata epizoda 26

Pokucaj na moja vrata epizoda 26

- Advertisement -

Eda i Sejmen dolaze u isti restoran gdje su Baldža i Serkan. Serkan kaže Edi kako je romantično vidjeti ih zajedno. Sejmen kaže kako se već zaljubio a Eda ignoriše njegove riječi. Eda kaže Serkanu da ona ne ide na romantične večere kao on. Aleksandar zatiče Ajfer i Ajdan dok treniraju te ih poziva u teretanu s njim. Nakon što prihvate njegovu ponudu, u teretani nastupa šou s njima.

- Advertisement -

Da bi Eda još više napravila Serkana ljubomornim, pristaje na ples sa Sejmenom. Eda i Sejmen odlaze plesati a Serkan nakon nekog vremena ustaje i udara boksom princa, što izazove veliku neprijatnost svima. Kada Semiha sazna za incident, kaže Edi da su muškarci veoma osjetljivi u tom periodu i tada postaju slobodni da naprave grešku. Sejmen kupuje Edi šal i pita Serkana da li je izabrao lijep? Serkan mu potvrdi da je odličan. Eda u sebi govori kako Semiha misli da je pobijedila zajedno sa Baldžom, neka se samo malo strpi pa će vidjeti da li je zaista u pravu…

- Advertisement -

Ispostavilo se da je supruga princa Sejmana, koju je izgubio, ista kao Eda. Eda i Serkan su ostali bez riječi kada su to saznali. Serkan to ne može da istoleriše. Iako Eda kaže da nije svjestan situacije, ova fotografija zadala je još jedna udarac njenoj vezi sa Serkanom. Princ Sejman spreman je na sve kako bi dobio Edu, koja izgleda kao njegova bivša supruga. Semiha i Baldža, koje su tajno sarađivale s njim u kompaniji, pokušavaju da mu pomognu. Eda, nesvjesna prinčeve loše namjere, s jedne strane, Serkan, nesvjestan Baldžine loše namjere, s druge strane, počet će da povlači poteze koje međusobno slamaju srca i nesvjesno ih čine ljubomornim. Ajfer i Ajdan sada se bore da se približe šefu Aleksandru, pokušavajući da se zaobiđu. Ne znajući za konkurenciju, Aleksandar je i dalje na jednakoj udaljenosti od obje ljupke dame. U braku Engina i Piril, njen otac pravi probleme.

- Advertisement -

Najnovije objave