Home / Serije / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata epizoda 22

Pokucaj na moja vrata epizoda 22

Eda i Serkan plešu zajedno na zabavi. Eda mu stavlja naočale. Serkan kaže Edi da je pronašao kaznu koju će joj dati. Eda ga pita koja je to kazna?
Serkan joj kaže pravo na tri želje. Sada se Eda pita koje će želje poželjeti.
Eda polemiše sa djevojkama šta će to Serkan tražiti? Eda dolazi kod Serkana i pita ga kada će je pitati za tu želju? Serkan kaže da se mora malo strpiti. Serkan kaže Edi kako se danima zbog nje mijenja, te da misli kako je već napravio velike korake i da ih namjerava i dalje praviti. Balca Hocak donosi nemir u firmi. Ona Edi usadi mali nemir govoreći joj da je nelogično pokušavati promijeniti osobu. Eda odmah počne sumnjati da griješi što pokušava promijeniti Serkana. Serkan kaže Edi da je odlučio da podijeli jednu želju s njom. Koja li je to želja?

Baldža dobija ponudu za posao u kompaniji od mjesta koje se bavi restauracijom i dizajnom enterijera. Odlazi do firme i predstavlja se. Serkan odmah zapada za oko Baldži. Eda i Serkan dobiju kompliment da su stvoreni jedno za drugo. Djevojke pitaju Edu da li joj je Serkan rekao jednu od tri želje? Eda im kaže da jeste. Njegova prva želja bila je: “Dođi iznenada jedne noći “!

Serkan kaže Edi da od prevelike osjetljivosti ljubav vehne. Serkan odlazi kući i pita se hoće li ga Eda večeras iznenaditi? Selin prilazi Baldži i kaže joj ako želi biti usješna u toj kompaniji, onda mora Serkana bolje upoznati. Eda se pita da li da ide i pokuca Serkanu na vrata? Baldža odmah ozbiljno shvata Selinin savjet i odlazi na Serkanova vrata. Serkan pomisli da je Eda ta koja kuca, ali se iznenadi ugledavši Baldžu umjesto Ede.