Home / Serije / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata epizoda 20

Pokucaj na moja vrata epizoda 20

Zahvaljujući Selin, Eda saznaje istinu. Nakon toga razmišlja da ide u Italiju i tamo nastavi raditi. Međutim, sjeti se Serkanovog obećanja i odgodi putovanje, te nastavlja raditi kao i do sada. Serkan razgovara sa Edom i kaže joj da je svjestan da sada ništa neće biti kao prije.
Od prvog dana sam bio zaljubljen u tebe i odmah sam pokušao da razgovaram s tobom, ali nije išlo, nisam uspio. Bojao sam se da mi nikad nećeš oprostiti. Eda mu kaže da si mi rekao, bar pokušao reći, mozda bi ti tada oprostila, pronašla bi neki način. Ni ja nisam želio napraviti takvu grešku, ali desila se, kaže Serkan. Eda mu kaze da mu ne vjeruje više, i uplakana odlazi od njega.

Svi se spremaju za tu famoznu večeru na kojoj će prisustvovati mnogo gostiju, ali večer je posebna za Serkana i Edu. Eda će prelijepo izgledati tako da će svi ostati bez riječi kada se pojavi. Pokušavat će na sve načine Serkana napraviti ljubomorim, ali će i on uzvratiti njoj istom mjerom. Edin lažni osmijeh će je na kraju večeri koštati. Selin koja pravi društvo Serkanu postavlja Edu u neprijatan položaj. Eda jasno daje do znanja Serkanu da mu neće tako lahko oprostiti. Serkan će sve poduzeti kako bi povratio Edino povjerenje. Pokušavajući iskoristiti svaku priliku da razgovara nasamo s Edom, Serkanov nepozvani gost loše je iznenađenje za Edu.Novinari koji zateknu Edu i Serkana kako pričaju, dovedu Edu u takvo stanje da se Eda onesvijesti. Serkan je uhvati u naručje.