Home / Serije / Turske serije / Ostrvska priča / Ostrvska priča 7 epizoda

Ostrvska priča 7 epizoda

Nakon poljupca, Pojraz je siguran u Haziranina osjećanja, ali Haziran ne želi da priča o tome. On joj govori: Budi sigurna da ćeš vidjeti potpuno drugačijeg Poyraza ispred sebe.

Haziran misli da će ponovo vidjeti mrzovoljnog Pojraza, koji je slab na riečima, ali sve će biti suprotno od toga. Mlada djevojka koja je stigla u hotel pokazuje interesovanje za Pojraza. Haziran će poludjeti.

Ona ludi od ljubomore, ali je i pritisnuta teretom misterije. U isto vrijeme, Alper je odlučan da kaže Pojrazu ono što je čuo od Biridžik. Ali Biridžik čini sve što je moguće da ga zaustavi.

Glavni razlog za ogorčenje između sestara Selme i Zejnep je starija sestra. Između njih će doći do velike svađe i čitavo ostrvo će biti potreseno. Ali glavna bomba će pasti na ostrvo kada svi saznaju da je Hakan zaposlenik kompanije koja želi da kupi Pojrazovu zemlju.

Pojraz, koji je saznao za izdaju svog bliskog prijatelja, neće moći da kontroliše svoj bijes. Haziran je riešila da svom voljenom muškarcu kaže cijelu istinu, ali sve će se okrenuti naglavačke kada se umiješa Idil.