Obecanje

Obećanje epizoda 59

Tim prati tragove koje su našli u operaciji Behramovog uhićenja, i uskoro će organizirati operaciju na mjestu gdje će biti razmjena. Javuz se nalazi u potpunom zastoju. Da bi uhvatio Dragana, a koristeći Nadiju, Javuzu prijeti suočavanje licem u lice s Timom.Ejlem odlazi doktoru i saznaje da je trudna. Tuziteljica priznaje Javuzu da se zaljubila u njega i odmah se odlucuje da ga i poljubi. Javuz je uzeo Nađu i sklonio se sa mjesta sukoba bez pružanja prilike Draganu. U tom trenutku Tim interveniše u sukobu. Javuz zna kako da se izdvoji iz ovog obruča jer će se tada aktivirati njegov pravi plan. Dragan, korak po korak, kreće prema zamci koju je Javuz postavio, u nadi da će vratiti djevojku.

Zbog neuspjeha, Nisan na zajedničkom sastanku sa snagama koje finansiraju terorizam, traži da se nacrta nova radna mapa. Dragan će biti ključni čovjek ove mape. Javuz satjera Nađu u ugao i uspijeva da dobije informacije od nje. A ta informacija je Draganov brat. Zahvaljujući informaciji koju je Javuz dobio, Tim kreće u akciju pretresa mjesta gde Dragan drži svog brata. To će izazvati drugačiji lanac događaja kada će dominantni Dragan morati da se odrekne života svog brata da bi spasao svoj.Javuz se iznenadi kada vidi da ga je Derja poljubila.Nakon vecere koju su skupa na brzinu pojeli, Derju i Javuza ocekuje jedno neprijatno iznenadjenje koje kako bi spasio Derju, Javuz premlati nekoliko ljudi koji su uperili pistolj u Derju. Nakon toga joj ponovo spasava zivot jer je motor krenuo na nju pa je spasio i prigrlio, usput. Javuz je uzeo Nađu i sklonio se sa mjesta sukoba bez pružanja prilike Draganu.

U tom trenutku Tim interveniše u sukobu. Javuz zna kako da se izdvoji iz ovog obruča jer će se tada aktivirati njegov pravi plan. Dragan, korak po korak, kreće prema zamci koju je Javuz postavio, u nadi da će vratiti djevojku. Zbog neuspjeha, Nisan na zajedničkom sastanku sa snagama koje finansiraju terorizam, traži da se nacrta nova radna mapa. Dragan će biti ključni čovjek ove mape. Javuz satjera Nađu u ugao i uspijeva da dobije informacije od nje. A ta informacija je Draganov brat. Zahvaljujući informaciji koju je Javuz dobio, Tim kreće u akciju pretresa mjesta gdje Dragan drži svog brata. To će izazvati drugačiji lanac događaja kada će dominantni Dragan morati da se odrekne života svog brata da bi spasio svoj.

Tagovi
Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.