Nevinost 8 epizoda

Bahar je šokirana kada joj Harun ponudi novac te ga istog trena pita šta pokušava s tim novcem. Harun joj odmah kaze da je Timur, njen muž rekao da ona traži novac. Bahar snuždena odlazi od Haruna ne vjerujući u ono što je čula. Tada Harun kaze da je shvatio da im je njen muž zapravo napravio zamku.

Bahar se pita zašto je Timur to uradio.Irem je ljuta na oca zbog žene koja ih je dovela u tu razdvojenost.Novinari ispituju Haruna ima li kakve veze sa ubistvom u Bugarskoj. Bahar dolazi kuci i pita Timura zašto je rasturio porodicu? Iako je on pokušava odgurnuti, ona ga gurne govoreći da je gotovo da se razvode.

Ela ih gleda i pita šta se dešava.Ela daje do znanja Ilkerovoj zeni da je on voli iako joj ona kaze da se drzi podalje od njega.Ilker saznaje da mu je otac zabranio ulazak u firmu te zbog toga pravi saobraćajnu nesreću.

Tada Ilker dolazi kuci i majki kaze da otac koji ga je izbacio iz firme više nije njegov otac, uzima svoje stvari i krene izaći iz kuće. Hale pita muza sta je uradio Ilkeru, a on se prodere da je te noći sve vidio. Ilker je u šoku.