Friday, February 26, 2021
Home Turske serije Moja lijeva strana Moja lijeva strana 8 epizoda

Moja lijeva strana 8 epizoda

- Advertisement -

Šta je Nilgun spremna da njena kćerka ne bude razočarana? Da li će Ihsan promijeniti svoj odnos prema odnosu Selima i Serre nakon sastanka sa Nilgun? Kako će svađa između Zejnep i Biridžik promijeniti atmosferu na univerzitetu? Kako će posjeta Berin Kutlusaj uticati na sve? Da li će Selim shvatiti da Burak namjerava da mu naudi?

- Advertisement -

Kada je vido da je Sera dovela Ihsana, Nilgun počinje prikupljati informacije o njemu i njegovoj porodici i upozorava Seru da bude oprezna. Ihsan je vrlo iznenađen kada je saznao da je Sera Nilgunina kćerka. Nilgun ne želi da njenu kćerku niko iz Kutlusaj porodice ponižava. Ona donosi odluku i neće dozvoliti Seri da ponovi iste greške kao ona. Dok Berinin srčani udar ponovo okuplja porodicu, led se polahko topi.

- Advertisement -

Pokušavajući da pronađe srednji put između Ihsana i Selima, Berin konačno uspijeva da omekša Selima da prihvati izvinjenje svog oca. Kada Berin dođe u vilu, Selim počinje da razmišlja da li da se vrati ili ne. Dolazak Berin utiče i na Asenu. Berin, koja pazi na Asenu, upozorava Ihsana na nju. S druge strane, Asena novac koji je dobila od Ihsana povjerava svom ocu, koristeći kataloške snimke kao izgovor.

Dok Burak pokušava da vrati Selima u svoj život pun zabava i daleko od Sere, s druge strane pokušava da ubiedi Seru da njena veza sa Selimom neće uspjeti. Biridžik priprema plan osvete protiv Zejnep i njene izdaje. Kada Zejnep pokuša da prijeti Nazlim, suočava se sa njenim oštrim stavom. Nazlım, Barbar i Ali su se bacali na posao kako bi iskoristili ovo previranje i novonastalu situaciju između prijatelja.

- Advertisement -

Najnovije objave