Home / Serije / Turske serije / Moja lijeva strana / Moja lijeva strana 7 epizoda

Moja lijeva strana 7 epizoda

Selim dolazi kući i kaže ocu pred Asenom, kamo sreće da je o umro umjesto majke. Serra je napeta zbog Burakovog povratka. Burak grli Selima a Serra nimalo nije oduševljena. Majka govori Serri zar je bila sa Selimom do jutra, krivo joj je zbog toga i ljuti se na Serru. Serra ne može više da podnese Biridžikine primjedbe pa joj na lijep način kaže da joj je bolje da se navikne vidjeti je pored Selima.

Biridžik se kiselo nasmije. Selim pravi scenu ocu i svia na proslavi.Selim opako kaže Biridžik da je njeno srce loše. Biridžik je zaprepaštena. Ihsan pita ukućane zar je zaista toliko loš otac? Selim kaže Serri da ga nikad ne napušta. Burak govori Selimu ako su njeu problem njegova osjećaja prema Serri od prije, to neka ne bude problem, to je prošlost.

Selim, koji je saznao tajnu od oca koju je krio godinama, sa mržnjom prema njemu napustio je zabavu u čast svog rođendana. Zahvaljujući Serri, on se malo uspijeva smiriti i daje joj do znanja da je ona jedina koja ga mogla smiriti. Ihsan pokušava da se pomiri sa sinom ali u isto vrijeme pokušava da pronađe Emina. Selim, koji se nikako ne može smiriti nakon što je saznao istinu, izgovara ocu jako teške riječi. Selimova nana Berin, koja je saznala za ovaj incident odmah se vraća u Istanbul.

Dok majka grdi Ihsana zbog incidenta sa Selimom, Ihsanu još teže padaju riječi upućene u vezi Asene. Biridžik saznaje od Nazlim da je Zejep objavila video i ostaje šokirana.Dok Nazlim i Ali pušavaju da unište njen plan, Barbar se i dalje bavi svojim poslom. Udružuju snage kako bi još više zaradile novca na Biridžik i njene prijatelje. Prijatelji pripremaju čestitku za Buraka. Burak se pravi kao da se ništa nije desilo sa Selimom, ali ujedno pravi plan kako da ga razdvoji sa Serrom.Burak se igra sa Serrom govoreći joj da sebi utufi u glavu da je Selim i dalje ženskaroš a Biridžik je upućuje na Buraka. Otkriva se istina ko je kriv za nesreću u koju je upao Selim.