Moja braća

Moja braća 90 epizoda

Susen plače jer shvata da više ne moze kriti istinu. Nakon razgovora sa Ogulcanom istina izlazi na vidjelo. Ona priznaje Ogulcanu zasto se svadjala sa Lejlom te da je krila ko je ubio Kadira. Ogulčan je u šoku. Orhanu podmece Sarp drogu i plaća čovjeka da mu postavi u njegov ormarić.

Orhan je u šoku kada ugleda drogu u ormaricu. Pokušava uvjeriti policajce da to nije njegovo. Tada dobije otkaz na poslu.Sva djeca se ponovo okupljaju, ovaj put u događaju iznenađenja kako bi pomogli Bahar.

Susen koja je riješila da Tolgi ispriča istinu i moli Boga da joj Tolga oprosti, ugleda Tolgu na cesti sa slušalicama u ušima i krene da ga gurne kako ga nebi udarilo auto i Susen nastrada. Sada je jedno sigurno, da će sigurno Susen izgubiti pamćenje ili biti mrtva.

Dok Elif sarađuje s nekim ko će razočarati Aybike, veze između nje i Berka postaju sve čvršće iz dana u dan. S kojim pravom Şevval dovodi u pitanje Ahmeta? Ahmet i Suzan odlaze na veceru gdje ih ugleda Sengul i Orhan.

Seval zatice romantican rucak svog bivseg te pravi haos u kuci. Nakon revije Asije podmece nogu jednoj od ucesnica revije i pravi scenu.