Moj sin 9 epizoda

Dok Kaanovo izvješće o autopsiji otkriva upečatljive informacije. Kako će završiti Kaanovo izvješće o obdukciji? Demetovo otpuštanje iz slučaja nakon Tuğrulove žalbe izaziva napetost na Zeynep i Tuğrulovom frontu. Dok se sve to događalo, veliki detalj koji se pojavio nakon završetka obdukcionog nalaza u potpunosti bi promijenio tok događaja.

Za Tuğrula se ova situacija pretvorila u priliku da uspostavi bliski odnos s Efeom. Dok Efe provodi više vremena sa svojim ocem nego ikada prije, Melike i İlyas se bave školovanjem svoje kćeri. Efe ide na piknik zajedno sa Zeynep, Efeom i Tuğrulom. Iskreni trenuci oca i sina privlače pažnju.

Kad se Tuğrul i Efe dobro zabavljaju, ova bliskost oca i sina iznenadi Zeynep.Dok je İlyasov odgovor na Sedatovo pitanje o tome kako je Kaan ubijen stvar znatiželje, u Kaanovu izvješću o obdukciji pojavljuju se upečatljive informacije.

Dok trenuci kada Melahat gleda Kaanovu fotografiju u Melikeinoj kući privlače pažnju, Demet kaže Sedatu da Efe nije ubio Kaana i da je još netko u šumi.Dok ih tajanstveni čovjek s crnim rukavicama, koji naiđe na Kaana u šumi, zbunjuje, Tuğrulovo nelagodno stanje stvara upitnike na umu.

Kaan susreće tajanstvenog čovjeka dok napušta Melahat i odlazi u drugom smjeru u šumi. Dok je Melahat tražio Kaana u šumi na dan incidenta, velika je znatiželja tko je tajanstveni čovjek kojeg je dječak vidio.Zanimljivo je tko je ta osoba na koju crna rukavica skreće pažnju. Je li taj tajanstveni čovjek Kaanov ubica?