Marasli 8 epizoda

Savaš je hospitalizovan sa dubokim opekotinama na licu. Biće veoma iscrpljen i bolestan, doživjet će nervni slom. Kada se probudi, njegova prva naredba bit će da pronađu Marašlija. Kako će se Savaš osvetiti Marašliju? Marašli, kojeg su Hilal i Kemal odveli na ispitivanje, upozorit će ga da obuzda emocije.

Da li će Marašli uspjeti da promijeni svoje planove? Zeliš, koja ne gleda oca u lice, bit će vrlo bliska sa Mahur. Bez obzura koliko se Mahur iskreno ophodi prema Marašliju, on pokušava da se drži podalje od nje. Nakon što je Zeliš otpuštena, Mahur će otići kod Marašlija. Sumnjajući u njega, pretražuje kuću i pokušava da pronađe neki dokaz.

Šta će Mahur pronaći? Hoće li saznati istinu? Poslije nervnog sloma, Nedžati se prvi put suočava sa ocem. U ovom suočavanju počinju da isplivavaju mračne tajne prošlosti. Kakvu je ulogu Nedžati imao u trouglu Azir, Sedef i Omera?Mahur, čije je povjerenje Marašli poljuljao, kaže mu da je otpušten kao njeno obežbjeđenje.

Odlučivši da napusti sve, Mahur odlučuje da ode u inostranstvo. Da li će Marašli odlučiti da ode na aerodrom i zaustavi Mahur? Da li će uspjeti da je razuvjeri?