Saturday, March 6, 2021
Home Turske serije Marasli Marasli 2 epizoda

Marasli 2 epizoda

- Advertisement -

Marasli nakon što je spasio Mahur život, postaje na prvom mjestu u njenom žvotu u očima njenog oca. Svoj život je žrtvovao da bi njen spasio. Maraslin otac govori kako su mu dirali kćerku, ali da se ne možemo takmičiti po ranama jer svakoga boli njegova rana. Iako je spasio Mahur, Marašli ne može da uspostavi dobar odnos sa Mahur. Mahur mu uporno govori kako neprijatelja traži na pogrešnom mjestu.

- Advertisement -

Ali, kada Marašli kaže Mahur da je osoba koja je htjela da ona umre, neko iz njene porodice, Mahur će promijeniti tok razmišljanja. Sada shvata da je Marašli na njenoj strani i da pokušava saznati ko su njeni stvarni neprijatelji. Marašli sumnja da su maćeha ili brat osobe koje žele njenu smrt. Mahur priznaje Marašliju da je najčudniji čovjek kojeg je upoznala. Nakon što joj Marašli kaže šta mu je uvijek otac govorio, onda mu ona kaže da mnogo prica, a on joj kaže da nije dobro mnogo pričati.

- Advertisement -

Marašli je siguran da su oni koji su doveli njegovu kćerku u takvo stanje iz porodice Turel. Za Marašlija je svaki član porodice sumnjiv. Iz toga razloga, on se vraća svojoj dužnosti da zaštiti Mahur. Koji će Marašliju biti prvi korak da upozna porodicu Turel?Mahur nije upoznata sa pokušajem atentata. Nesjkesna da je Marašli i da li je štiti, protivi se njegovom povratku. Mahur ima plan. Čini sve da se Marašli umori od nje i napusti ovu dužnost sam od sebe. Da li će Mahur uspjeti da sprovede ovaj plan?

- Advertisement -

Najnovije objave