Kuzgun

Kuzgun epizoda 21

Pojačali su se upitnici na Dilinoj glavi, koja je bila usred borbe između Kuzguna i Fermana. Kuzgun poduzima akciju da uništi Behramove partnere. Sada će na kraju ovog rata biti samo jedan pobjednik. Ferman, koji zna da je Kuzgun poduzeo akciju, iznosi sve adute koje ima kako bi Kuzguna potpuno uništio.

Ne mogavši ​​vidjeti povratak svoje ljubavi iz Kuzguna, Güneş potpuno gubi kontrolu. Dok slijedi svoje sumnje u vezi s Dila Ferman, mora pažljivo poduzimati korake. Dok se pripreme za vjenčanje nastavljaju s Fermanom, Dila je svjesna da Kuzgun nikada neće izbaciti iz srca. Šokantno je suočavanje između njih dvoje o prošlosti i sadašnjosti.

Nekoliko dana prije udaje za Fermana, Dila dolazi na najvažnije raskrižje svog života. S druge strane, Kumru i Cihan kreću za Firatom, koji im je bio sumnjiv. Rat na smrt između Kuzguna i Fermana na posljednjem je preokretu. Velika konfrontacija Kuzguna i Fermana koja oduzima dah promijenit će zauvijek svačiji život. Nemoguća ljubav Dile i Kuzguna dat će svoj posljednji test.

Na kraju Dila i Kuzgun uspijevaju da spase svoju ljubav. Izglade odnose sa svima i krenu ispočetka, sretni i zadovoljni. Kuzgun odlazi Jusufu na mezar prije svog vjenčanja.Kuzgun i Dila izgovaraju sudbonosno “DA”! Imaju svoje vjenčanje iz snova. Kraj serije.