Tuesday, February 23, 2021
Home Turske serije Konak osvete Konak osvete 9 epizoda

Konak osvete 9 epizoda

- Advertisement -

Doktor izlazi iz operacione sale i javlja im da je operacija uspješna bila i da će ga uskoro prebaciti u sobu. Dajdza govori Okešu da se smiri gdje i jeste ako treba i 3 mjeseca pa će dok se Bedir oporavi otići pravo njemu i poljubiti mu ruku te zamoliti ga za oprost. Okeš mu kaže da neće poljubiti Bediru ruku taman umro. Dajdza mu kaže da će biti optužen za zločin.

- Advertisement -

Kevsa odlazi sa bratom kod Zulufinih. Kevsa trazi od Zuluf da dođe u konak pored muža. Zuluf joj kaže da neće ući u konak u kojem je prolivena očeva krv. Kevsa joj kaže kako je nije sramota pričati tako sa svekrvom. Pita Zelhiki kako je to vaspitala kćerku?Kevsa krene da uzme Nefise pošto Zuluf neće da ide s njom ali joj ne dozvoljavaju. Kevsa im zaprijeti da će upoznati ko je Kevsa.Zuluf želi da ide sa Kenanom da nađe Okeša ali on joj kaže da je opasno za nju i da se boji da joj se nešto ne dogodi.

Kenan pita Rizu da li je nasao Okeša. On mu kaze da nije. Kenan je došao u kućicu gdje se Okeš krije ali on se sakrio u grmlje. Kevsa priznaje da je Kenana odgojila kada je imao 3 mjeseca i postala mu majka. Tada joj je njegova prava majka pokušala ueti Ahmeta od nje.Dzelil poziva Emel na kafu i ona ga pita zasto je zove? On joj spominje njihovu ljubav a ona mu kaže da je sada sretna u braku sa Kasimom. On je bio njena najveća greška.

- Advertisement -

Najnovije objave

Akinci 8 epizoda

Akinci 7 epizoda

Akinci 6 epizoda

Akinci 5 epizoda

Cukurova 85 epizoda

Melek 125 epizoda