Divlji

Divlji 4 epizoda

Treba razumjeti Alaza i Çağlu, nikada nisu dobili ljubav, uvijek su ostali u sjeni Alija, zaboravljaju, ali malo je previše i predaleko sve otišlo.

Yaman nije kriv u ovoj situaciji, on je toliko patio, tesko je prošao u zivotu, kidnapovan, tucen, sve je prosao i ostao na nogama svojim.Neslihan po drugi put gubi sina. Pitam se koju je istinu Yaman saznao.

Jaman se sjeća da je na dan kada je kidnapovan bio u podrumu Rujine kuće. Oteo ga je Rujin ujak Ilker, na nekog iz porodice Sojsalan. Jamanu je to veoma teško da svari.

Shvativši da je postao žrtva prljave igre koja dolazi iz porodice devojke u koju je zaljubljen, otvorio je vrata prošlosti koja su puna tajni. Sada mu nema povratka.

Alaz i Čagla su sretni što je Jaman napustio njihoge živote, dok Jaman preduzima neočekivanu akciju da pronađe onog ko mu je ukrao djetinjstvo. Njegova akcija poremetiće ravnotežu na obje strane.

Džesur, koji ne zna šta Jaman pokušava da uradi, želi da dokaže da može da stane na svoje noge bez Jamana i pravi sebi velike probleme. Sada je sudbina Džesura u rukama Alaza, kao i Jamana.

Jaman nije svjestan zamke koje je Alaz pripremio, on juri da pronađe odgovore na svoja pitanja. Ko je Sojsalan, koji je zajedno sa Ilkerom oteo dijete? Majka? Otac? Ili deda?