Divlji

Divlji 29 epizoda

Elif prilazi Yamanu, s kojim se nakon mnogo godina ponovno susrela, i njegovom bliskom okruženju s policijskim refleksom, a prije svega ne vjeruje Rüyi. Ovo uzdrmava ravnotežu svih prijateljstava. Dobivene nove informacije pokazat će je li Elif u pravu ili nije. Elif u ruci drži toliki ključ da sa svojim policijskim identitetom ulazi u svijet koji će jednima biti spas, a nekima noćna mora.

Neslihan, kojoj Özge prijeti da će se potpuno odvojiti od Güvena, prisiljena je zagrliti Serhana dok pada u more. Neslihan mora štititi Güvena i držati Serhana pod kontrolom. Čvor je riješen zahvaljujući nekome o kome nitko ne razmišlja, ali Serhan je već pronašao igralište koje će ga ponovno staviti u središte zbivanja.

Yaman pomaže Tolgi koji se mora osloboditi mračnog nasljeđa svog oca Zafera. Svi mladi u lokalu zajedno organiziraju zabavu za djecu. Nakon što su jedno drugom izjavili ljubav suočeni sa smrću, Asi i Alaz su svjesni koju su dimenziju propustili u svom odnosu. Ali tijekom događaja, Rüya saznaje informacije koje cijeli njezin svijet okreću naglavačke.

Sada mora donijeti odluku. Hoće li svojim sljedećim koracima dokazati da je Elif bila u pravu ili će ostati vjeran svojoj velikoj ljubavi prema Yamanu?