Home / Serije / Turske serije / Destan / Destan 24 epizoda

Destan 24 epizoda

Batuga je počeo micati rukama na kraju tretmana Kama Arçuraya, tada je otvorio oči i probudio se za novi početak. Po čemu će se Batugin novi život razlikovati od starog? Kao preporođen, Batuga se kune da će se boriti s Itbaracima kako bi spasio Gök Khanat, ali će Akkız biti njegov pratilac na ovom putu.

Ko će biti pobjednik u ratu između Gök Khanata i Itbaraka, koji su se prvi put suočili u velikom ratu nakon razdoblja Oghuz Khana? Koje će ime iznenađenja odrediti kraj rata? Hoće li dvoglavi vuk i njegova Kandža uspjeti preživjeti ovu bitku na život ili smrt?

Akkız, Yaman i Sırma, koji su poduzeli velike rizike kako bi spasili Batugu i Gök kanat pronalazeći krunu Barak Khana, pretka Itbaraka; u sobu ih je zaključao ozlijeđeni Gökben. Tko će biti ime iznenađenja koje će spasiti Akkız i njezine prijatelje od ovog pritiska?Batuga i Akkız, koji gaje osjećaje jedno prema drugome od djetinjstva, prvi put su se približili tome da budu sretni zajedno nakon svih nevolja kroz koje su prošli.

Kakva opasnost čeka Dvoglavog vuka i njegovu Kandžu, koji su opijeni Batuginim priznanjem ljubavi?Obar nije ubio Alpagua tako što nije održao obećanje dato Kayi, već ga je održao kao adut. Saznavši to, Kaya je otišla u Obarov šator da se obračuna s Obarom.

Kako će završiti ovaj obračun kojemu svjedoči Alpagu u susjednoj sobi? Tko će biti pobjednik ove igre unutar igre?Kada je velika Ece Vera saznala od Yibeka da Günseli nije trudna, dala mu je bodež da se ubije.

Hoće li Günseli, koja je bespomoćna s bodežom u ruci, više voljeti bodež ili Kayin bijes nakon što sazna istinu? Kako će ova situacija na kraju cijelog procesa utjecati na odnose Kaye i Günselija?

Što će Alpagu učiniti kada čuje da su se Obar i Kaya dogovorili dok je on bio u zarobljeništvu, suočen s izdajom svog sina? Protiv koje će situacije Alpagu Khan napraviti prvi potez? Zarobljeništvo ili izdaja?