Crna ruža 79 epizoda

Kenan ipak ne oduzme zivot Kendalu. Kendal izlazi iz bolnice ali dolazi kod Kenana u kucu zbog cega se iznenadi kada vidi Kenana. Denis je poludila jer ne zeli Narin pored svog oca te odlazi do Narin i kaze joj kako je mrzi te da ne zasluzuje da drzi prsten njenog oca na ruci i uzima prsten sa ruke od Narin. Denis dolazi kuci i sve po kuci razbija. Kenan maltretira Kendala koji je u kolicima. Baran govori Narin kako je mogla da ga gleda u oci i da mu laze da se nece udati za Oguza.

Narin je u soku nakon rijeci koje joj izgovori Baran. Fabrika se zatvara. Denis uporno zeli prsten od Narin te joj ga pokusava uzeti ali Narin joj neda, nakon sto joj Denis kaze da zeli prsten jer joj ga je dala njena majka.Melek skida narukvicu sa noge koju joj je Sabi poklonio i baca mu u celiju. Porodica Kendalovih se zaposlila i svi rade u fabrici. Sabija posjeti majka u zatvoru. Kenan odlazi do Kendala.

Majka Sabiju govori da mu je govorila da ne cini to. Melek i Ozlem placu i tjese jedna drugu. Kenan govori Kendalu da sad sigurno nece dozivjeti jutro te nekoga poziva i kaze da je sve spremno i da ne zeli ovaj put nikakvu gresku. Narin se ne osjeca dobro te pada u kuhinji. Ada, Maja, Ebru i Baran su sretni i uzivaju radeci posao sa ekipom. Kenan odlazi do Ozlem i razgovara sa njom. Kenan je otisao do Kendala, sta dalje slijedi, da li ce ga ubiti….