Crna ruža 66 epizoda

Na Narinom sudjenju daje izjavu Baran koji je dosao nakon sto je Narin zbola Ebru i kaze sve kako je bilo, dok Kendal laze na sudjenju, naravno u korist Narin sto sviju jako iznenadi. Svima tesko pada to sto je nepravedno Narin pustena iz zatvora zbog Kendalove izjave, narocito Adi i Maji kao i Ebru koja se prisjeca sta se i kako desilo. Narin odlazi u celiju i saopstava zatvorenicama s kojima je bila da je oslobodjena te da izlazi. Oguz pita Gulsum da li je istina to sto mu je napisala u pismu..Narin pronalaze u kupatilu kako visi ne znajuci da li se uspjela objesiti ili ne.

Baran je uzeo pistolj i zeli ubiti Oguza, Ebru dolazi do njega i moli ga da spusti pistolj. Ebru kaze Baranu kako je dosla sa operacije da bi ga sprijecila da ne pocini glupost. Nakon sto Baran prisloni pistolj sebi na celo i puca, ali ne bude vise metaka. Baran govori kako mu vise niko nije ostao u zivotu. Kendala nazove Gulsum, koja je bila ocevidac da je on ubio Firata i kaze mu da ce odgovarati za ono sto je uradio Firatu. Ebru podigne Barana s poda ali Baran je toliko povrijedjen i zeli da sebe ubije i zbog toga stavlja pistolj na svoju glavu. Narin spasava jedna od zatvorenica i skida je s vjesala. Ebru dovodi Barana kuci.

Melek odlazi kod Ozleminog brata a tamo se sakrio Kasim koji je prije nego je Melek dosla svadjao se sa njim. Narin vraca prsten Oguzu i kaze mu da nema pravo na taj prsten, a Oguz joj kaze kako jedino ona ima to pravo te da je voli. Narin mu kaze kako je dolazio Baran i sve mu isprica iako ne zna da je on vec upucen u to te da ga je Baran htio ubiti, a Narin mu kaze kako se pokusala objesiti zbog same pomisli da ce je Baran napustiti i kaze Oguzu da ide i da zaboravi na nju. Oguz je pita zasto to radi i kaze joj kako je ne moze ostaviti i zasto to ona zeli i zasto se plasi da ce izgubiti Barana, na sta mu ona kaze kako Baran nije njen sin sto Oguzu bude nakon toga sve jasno. Deniz pita oca gdje ide tako kasno a Oguz ostavi prsten na stolu i samo izadje ne odgovoreci joj nista.