Crna ruža 61 epizoda

Kadrije pita Melek da li je dobro. Firat odlazi posjetiti Kadrije. Narin je uplasena da Firat ne kaze istinu pred svima. Kendala odvode u policiju na ispitivanje. Ozlem odlazi u posjetu Kasimu u zatvor. Ebru tjesi Sibel jer Sibel vise ne moze podnijeti da je Ajse odbija. Doktor javlja Kendalu da mu se sin oporavio te da je sada dobro i da ga mogu odvesti kuci sto Kendala jako obraduje. Ozlem se prisjeca sta joj je Kasim u zatvoru rekao. Kendal javlja Narin da mu je sin bolje te da ga mogu voditi ubrzo kuci. Melek ispituju u policiji i Melek im kaze kako samo zeli da ide kuci da se odmori i Oguz je odvede kuci.

Narin govori Firatu sta to on pokusava da uradi dok se svi brinu o Melek koja je nestala. Ubrzo nakon toga cuje Melekin glas i izadje u bastu i tamo ugleda Melek. Melek se nagovori Kendalu mnogo toga iako on krivi nju sto joj se to desilo ona mu kaze mnoge stvari za koje je on zaista i kriv. Kadrije koja misli da je Melek jos uvijek kidnapovana iznenada cuje Melekin glas i istrci i kada ugleda Melek sva sretna joj pritrci i zagrli je.. Oguz pronalazi Melek koja je u nesvijesti ali ubrzo nakon toga ona dolazi sebi.

Oguzu je drago zbog toga sto su je pron. Firat dolazi u vilu s namjerom da kaze istinu svima ali ga sprijeci Narin koja kaze da je Kadrije bila u bolnici da je srce uhvatilo. Kadrije i dalje misli da je Melek mrtva ali ne zna da su je ustvari pronasli i da je ziva. Firat ode kod Narin i kaze joj da zna da je Baran sin Ebru i da je ne moze vise pogledati u oci i lagati je i da planira danas da joj kaze istinu…