Home / Serije / Turske serije / Crna ruža - Karagül / Crna ruža 61 epizoda

Crna ruža 61 epizoda

Kadrije pita Melek da li je dobro. Firat odlazi posjetiti Kadrije. Narin je uplasena da Firat ne kaze istinu pred svima. Kendala odvode u policiju na ispitivanje. Ozlem odlazi u posjetu Kasimu u zatvor. Ebru tjesi Sibel jer Sibel vise ne moze podnijeti da je Ajse odbija. Doktor javlja Kendalu da mu se sin oporavio te da je sada dobro i da ga mogu odvesti kuci sto Kendala jako obraduje. Ozlem se prisjeca sta joj je Kasim u zatvoru rekao. Kendal javlja Narin da mu je sin bolje te da ga mogu voditi ubrzo kuci. Melek ispituju u policiji i Melek im kaze kako samo zeli da ide kuci da se odmori i Oguz je odvede kuci.

Narin govori Firatu sta to on pokusava da uradi dok se svi brinu o Melek koja je nestala. Ubrzo nakon toga cuje Melekin glas i izadje u bastu i tamo ugleda Melek. Melek se nagovori Kendalu mnogo toga iako on krivi nju sto joj se to desilo ona mu kaze mnoge stvari za koje je on zaista i kriv. Kadrije koja misli da je Melek jos uvijek kidnapovana iznenada cuje Melekin glas i istrci i kada ugleda Melek sva sretna joj pritrci i zagrli je.. Oguz pronalazi Melek koja je u nesvijesti ali ubrzo nakon toga ona dolazi sebi.

Oguzu je drago zbog toga sto su je pron. Firat dolazi u vilu s namjerom da kaze istinu svima ali ga sprijeci Narin koja kaze da je Kadrije bila u bolnici da je srce uhvatilo. Kadrije i dalje misli da je Melek mrtva ali ne zna da su je ustvari pronasli i da je ziva. Firat ode kod Narin i kaze joj da zna da je Baran sin Ebru i da je ne moze vise pogledati u oci i lagati je i da planira danas da joj kaze istinu…