Home / Serije / Turske serije / Aziz / Aziz 2 epizoda

Aziz 2 epizoda

Efnan govori Azizu da će poći s njim gdje god on krene i da mu neće biti teret već da će samo biti uz njega. Aziz joj kaze kako to kad ga čak ona ni ne poznaje.

Efnan mu kaže: Poznajem te. Uostalom, ako jedanput čovjeku spasiš život, snosićeš odgovornost za njega do kraja života. Adema upuca Dilruba u ruku.

Aziz odlazi kući sa Efnan. Azizu dolazi Dilruba ispred kuće uplakana i Aziz je pita zašto je uplakana, šta je to uradila? Dilruba kaze Azizu: Da si došao tamo, Adem bi pucao u tebe. Napravila sam sebi pakao odlazeći tamo, a ti si bio kod kuće sa tom djevojkom?! Ali Dilrubu dokrajče Azizove riječi kako je zaboravio.

Dilruba: Aziz je jako dobrodušan, mnogo voli da pomaže. Bez obzira ko je i kako izgleda, svima će pritrčati u pomoć. Aziz dolazi do Dilrube i zatiče je tako lijepo obučenu, ali prizor koji vidi ga dotuče.

Kenan: Znao sam da ćeš donijeti ispravnu odluku. Ne može svako podnijeti da gleda kako mu sve što ima, jedno po jedno, izmiče iz ruku. Ali od večeras pa nadalje, ovdje ništa neće preostati, da tebi pripada, Azize.

Aziz dolazi do Dilrube i ugleda je obučenu kao mladenka i Adem je uzima za ruku. Aziz ostaje bez riječi.