Home / Serije / Turske serije / Zvijezda sjevernjača / Zvijezda sjevernjača 47 epizoda

Zvijezda sjevernjača 47 epizoda

Jildiz govori Kuzeyu kamo sreće da sve djevojke žive s njima supa u istoj kući. Kuzey joj kaže da bi to bilo jako loše. Ubrzo ako toga čuju neko kuca na vrata. Djevojke su došle i poželjele tatici dobro jutro. Kuzey samo zatvori vrata njima ispred nosa i vrati se u sobu. Jildiz ga pita je li to bila Mine, on joj kaže da nije. Tada se ponovo čuje da neko kuca, to je Gokče i ona je na nogama.

Kuzey se šoira kada je vidi pitajući je da li to ona hoda. Nakon toga Jildiz i Kuzey sjede sa djevojkama, dorčkuju i JIldiz ih pita da li žele živjeti s njima? Djevojke je pitaju da li je to ozbiljna a Kuzey kaže da nije naravno.Nahide i Zafer odlaze a kontrolu i ona pta doktoricu kojeg je pola dijete, a Zafer kaže da ga to ne zanima, da nije bitno. Nahide govori doktorici da njoj šapne na uho . Poslije toga kada dođu kući Nahide dobije bolove i počinje se porađati u kući.

Zafer ima nezgodu jer padne na kaktus, sjedne na kaktus. Jildiz govori Kuzeyu da ako im se djevojke presele kod njih, tada će im porodica biti kompletna. Kuzey joj kaže da će se pokajati. Prvog dana kada se djevojke presele kod njih počnu sa scenama. Prvo kreću od takmičenja ko će bolje razbiti čašu. Kuzey kaze Jildiz da ih otjera ali ona ne želi.