Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 72 epizoda

Hirina sreća je kratko trajala! Hira će biti shrvana kada sazna pravo lice svoje tetke! Štaviše, ne bi trebalo biti teško shvatiti da je tetka Saadet okrutna osoba i da je povrijedila Hirine roditelje! Misteriozni, koketni Selim će se vratiti u Tursku.

Oni će smisliti nove planove kako zaštititi svoju majku od Hire i Orhuna. Pošto Saadet vidi Hiru kao čistu i nevinu, namjerava da joj odvrati pažnju svojim nasmijanim licem. Ali Orhun Demirhanlı neće lahko pristupiti svojim igrama.

Saadet će pokušati razdvojiti Orhuna i Hiru! Kada Orhun otkrije Hiri da nije ubica, Hira ga neće ostaviti kako se bojao. Kada Eda digne u zrak slučaj ubistva, Saadet će preuzeti situaciju i izvući njenog nećaka iz te kuće. Orhun će samo morati da gleda.

Orhun je možda ljubomoran na Selima i Hira! Saadet također može koristiti Selima da odvoji Orhuna i Hiru. U stvari, Selim i Eda bi bili jako dobar par. Kada Selim vidi Hiru, koga smatra robom, srce će mu zakucati.

U međuvremenu, Orhun i Eda se konačno bore punim plućima. Eda je shvatila da Orhun gaji osjećanja prema Hiri. Hira je čula ove trenutke. Dok Hira razmišlja o mogućnosti da se Orhun zaljubi u nju, njeno srce počinje da treperi.